ქრისტიან-დემოკრატიული პარტიების სია

(გადამისამართდა გვერდიდან ქრისტიან-დემოკრატიულ პარტიების სია)
ქრისტიანული დემოკრატია
საქართველო
იდეები
პერსონალიზმი · პოპულარიზმი
სოლიდარიზმი · სუბსიდიარობა
სოციალურ-საბაზრო ეკონომიკა
კომუნიტარიზმი · ლიბერალური დემოკრატია
დოკუმენტები
Rerum Novarum
Graves de Communi Re
Quadragesimo Anno
Mater et Magistra
Centesimus Annus
პარტიები
ქრისტიან-დემოკრატიულ პარტიების სია‎
ცენტრისტული დემოკრატიული ინტერნაციონალი
ისტორია
ქრისტიანული დემოკრატიის ისტორია
რისტიანული დემოკრატია ქვეყნების მიხედვით
პორტალი:პოლიტიკა

[თარგი]


ამ სიაში წარმოდგენილია ქრისტიან-დემოკრატიული პარტიების სია ქვეყნების მიხევით. სიის უდიდესი პარტია არის ევროპის სახალხო პარტია. ქრისტიანულ-დემოკრატიული პარტიების უმრავლესობა შედის ცენტრისტულ დემოკრატიულ ინტერნაციონალში.

ავსტრალიის დროშა ავსტრალიარედაქტირება

  • Christian Democratic Party

ავსტრიის დროშა ავსტრიარედაქტირება

ალბანეთის დროშა ალბანეთირედაქტირება

  • Partia Demokristiane e Shqipërisë

არგენტინის დროშა არგენტინარედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano

ბელარუსის დროშა ბელარუსირედაქტირება

ბელგიის დროშა ბელგიარედაქტირება

ბულგარეთის დროშა ბულგარეთირედაქტირება

ბოლივიის დროშა ბოლივიარედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano

ბრაზილიის დროშა ბრაზილიარედაქტირება

გაერთიანებული სამეფოს დროშა გაერთიანებული სამეფორედაქტირება

  • Christian Peoples Alliance

უნგრეთის დროშა უნგრეთირედაქტირება

ვენესუელის დროშა ვენესუელარედაქტირება

  • COPEI, Partido Social Cristiano de Venezuela

ჰაიტის დროშა ჰაიტირედაქტირება

  • Demócrata Cristiano Haitiano

გვატემალის დროშა გვატემალარედაქტირება

  • Democracia Cristiana Guatemalteca

გერმანიის დროშა გერმანიარედაქტირება

გიბრალტარის დროშა გიბრალტარირედაქტირება

  • New Gibraltar Democracy

ჰონდურასის დროშა ჰონდურასირედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano de Honduras

საქართველოს დროშა საქართველორედაქტირება

დანიის დროშა დანიარედაქტირება

  • Kristendemokraterne

ევროპის დროშა ევროპის კავშირირედაქტირება

ირლანდიის დროშა ირლანდიარედაქტირება

ესპანეთის დროშა ესპანეთირედაქტირება

იტალიის დროშა იტალიარედაქტირება

კანადის დროშა კანადარედაქტირება

  • Parti démocratie chrétienne du Québec

კოსტა-რიკას დროშა კოსტა-რიკარედაქტირება

  • Partido de Unidad Socialcristiana

კუბის დროშა კუბარედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano de Cuba

ლიბანის დროშა ლიბანირედაქტირება

  • حزب المسيحي الدمقراطي

ლიტვის დროშა ლიტვარედაქტირება

  • Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai

ლუქსემბურგის დროშა ლუქსემბურგირედაქტირება

მაკედონიის დროშა მაკედონიარედაქტირება

მექსიკის დროშა მექსიკარედაქტირება

მოლდოვის დროშა მოლდოვარედაქტირება

ნიდერლანდების დროშა ჰოლანდიარედაქტირება

ნორვეგიის დროშა ნორვეგიარედაქტირება

პანამის დროშა პანამარედაქტირება

  • Partido Popular

პაპუა-ახალი გვინეას დროშა პაპუა-ახალი გვინეარედაქტირება

  • Christian Democratic Party

პარაგვაის დროშა პარაგვაირედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano

პერუს დროშა პერურედაქტირება

  • Partido Popular Cristiano

პორტუგალიის დროშა პორტუგალიარედაქტირება

რუსეთის დროშა რუსეთირედაქტირება

  • რუსეთის ქრისტიან-დემოკრატთა კავშირი

რუმინეთის დროშა რუმინეთირედაქტირება

  • Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat

სალვადორის დროშა სალვადორირედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano

სან-მარინოს დროშა სან-მარინორედაქტირება

  • Partito Democratico Cristiano Sammarinese

სერბეთის დროშა სერბეთირედაქტირება

სლოვაკეთის დროშა სლოვაკეთირედაქტირება

სლოვენიის დროშა სლოვენიარედაქტირება

  • Nova Slovenija – Krščanska ljudska stranka

უკრაინის დროშა უკრაინარედაქტირება

ურუგვაის დროშა ურუგვაირედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano

ფილიპინების დროშა ფილიპინებირედაქტირება

  • Lakas-Christian Muslim Democrats

ფინეთის დროშა ფინეთირედაქტირება

  • Kristillisdemokraatit

ხორვატიის დროშა ხორვატიარედაქტირება

ჩეხეთის დროშა ჩეხეთირედაქტირება

ჩილეს დროშა ჩილერედაქტირება

  • Partido Demócrata Cristiano de Chile

შვეიცარიის დროშა შვეიცარიარედაქტირება

შვედეთის დროშა შვედეთირედაქტირება

ეკვადორის დროშა ეკვადორირედაქტირება

  • Unión Demócrata Cristiana

ესტონეთის დროშა ესტონეთირედაქტირება

სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკის დროშა სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკარედაქტირება

  • African Christian Democratic Party
  • United Christian Democratic Party
  • Christian Democratic Alliance