აშშ-ის წარმომადგენელთა პალატის წევრების სია

ამ სიაში ჩამოთვლილნი არიან პოლიტიკოსები, რომლებიც აშშ-ის წარმომადგენელთა პალატის წევრები არიან.[1]

ხელმძღვანელობარედაქტირება

თავმჯდომარერედაქტირება

თანამდებობა პარტია თანამდებობის პირი ოლქი როდიდან
პალატის სპიკერი რესპუბლიკური   პოლ რაიანი უისკონსინის 1-ლი 2015

უმრავლესობის (რესპუბლიკელები) ხელმძღვანელობარედაქტირება

თანამდებობა თანამდებობის პირი ოლქი როდიდან
პალატის უმრავლესობის ლიდერი კალიფორნიის 23-ე 2014
პალატის უმრავლესობის პარტიული ორგანიზატორი ლუიზიანას 1-ლი 2014
რესპუბლიკელების კონფერენციის თავმჯდომარე ვაშინგტონის 5 2013
პოლიტიკური კომიტეტის თავმჯდომარე ინდიანას 6 2015
რესპუბლიკელების კონფერენციის ვიცე-თავმჯდომარე კანზასის 2 2013
რესპუბლიკელების კონფერენციის მდივანი მისურის 6 2017
რესპუბლიკელების საკონგრესო კომიტეტის მდივანი ორეგონის 2 2013

უმცირესობის (დემოკრატები) ხელმძღვანელობარედაქტირება

თანამდებობა თანამდებობის პირი ოლქი როდიდან
პალატის უმცირესობის ლიდერი კალიფორნიის 12 2011
პალატის უმცირესობის პარტიული ორგანიზატორი მერილენდის 5 2011
დემოკრატების ლიდერის თანაშემწე სამხრეთი კაროლინას 6 2011
დემოკრატების კონფერენციის თავმჯდომარე ნიუ-იორკის 14 2017
დემოკრატების კონფერენციის ვიცე-თავმჯდომარე კალიფორნიის 38-ე 2017
დემოკრატების საკონგრესო კომიტეტის თავმჯდომარე ნიუ-მექსიკოს 3 2014

წევრები რეგიონების მიხედვითრედაქტირება

რეგიონი დემოკრატები რესპუბლიკელები ვაკანტური მთლიანობაში შტატები
ახალი ინგლისი 20 1 21 CT, MA, ME, NH, RI, VT
შუა-ატლანტიკური 38 28 66 DE, MD, NJ, NY, PA
დიადი ტბები 25 40 65 MI, IL, IN, OH, WI
შუა დასავლეთი 8 21 29 IA, KS, MN, MO, ND, NE, SD
სამხრეთ-ატლანტიკური 23 52 75 FL, GA, NC, SC, VA, WV
სამხრეთის ცენტრალური 17 60 77 AL, AR, KY, LA, MS, OK, TN, TX
მთიანი 12 19 31 AZ, CO, ID, MT, NM, NV, UT, WY
წყნარი ოკეანის 51 20 71 AK, CA, HI, OR, WA
მთლიანობაში 194 241 435

წარმომადგენლებირედაქტირება

შტატი/ოლქი წარმომადგენელი პარტია დაიკავა თანამდებობა დაიბადა
ალაბამა, 1   ბაირნი, ბრედლიბრედლი ბაირნი რესპუბლიკური 2013* 1955
ალაბამა, 2   რობი, მარტამარტა რობი რესპუბლიკური 2011 1976
ალაბამა, 3   როჯერსი, მაიკმაიკ როჯერსი რესპუბლიკური 2003 1958
ალაბამა, 4   ადერჰოლტი, რობერტრობერტ ადერჰოლტი რესპუბლიკური 1997 1965
ალაბამა, 5   ბრუქსი, მომო ბრუქსი რესპუბლიკური 2011 1954
ალაბამა, 6   პელმერი, გერიგერი პელმერი რესპუბლიკური 2015 1954
ალაბამა, 7   სიუელი, ტერიტერი სიუელი დემოკრატიული 2011 1965
ალასკა, AL   იანგი, დონდონ იანგი რესპუბლიკური 1973* 1933
არიზონა, 1   ო’ჰალერანი, ტომტომ ო’ჰალერანი დემოკრატიული 2017 1946
არიზონა, 2   მაკსალი, მარტამარტა მაკსალი რესპუბლიკური 2015 1966
არიზონა, 3   გრიხალვა, რაულრაულ გრიხალვა დემოკრატიული 2003 1948
არიზონა, 4   გოსარი, პოლპოლ გოსარი რესპუბლიკური 2011 1958
არიზონა, 5   ბიგსი, ენდიენდი ბიგსი რესპუბლიკური 2017 1958
არიზონა, 6   შუაიკერტი, დეივიდდეივიდ შუაიკერტი რესპუბლიკური 2011 1962
არიზონა, 7   გალეგო, რუბენრუბენ გალეგო დემოკრატიული 2015 1979
არიზონა, 8   ფრენკსი, ტრენტტრენტ ფრენკსი რესპუბლიკური 2003 1957
არიზონა, 9   სინემა, კირსტენკირსტენ სინემა დემოკრატიული 2013 1976
არკანზასი, 1   კრაუფორდი, რიკრიკ კრაუფორდი რესპუბლიკური 2011 1966
არკანზასი, 2   ჰილი, ფრენჩფრენჩ ჰილი რესპუბლიკური 2015 1956
არკანზასი, 3   უომაკი, სტივსტივ უომაკი რესპუბლიკური 2011 1957
არკანზასი, 4   უესტერმანი, ბრიუსბრიუს უესტერმანი რესპუბლიკური 2015 1967
კალიფორნია, 1   ლამალფა, დაგდაგ ლამალფა რესპუბლიკური 2013 1960
კალიფორნია, 2   ჰაფმანი, ჯარედჯარედ ჰაფმანი დემოკრატიული 2013 1964
კალიფორნია, 3   გარამენდი, ჯონჯონ გარამენდი დემოკრატიული 2009* 1945
კალიფორნია, 4   მაკ-კლინტოკი, ტომტომ მაკ-კლინტოკი რესპუბლიკური 2009 1956
კალიფორნია, 5   ტომფსონი, მაიკმაიკ ტომფსონი დემოკრატიული 1999 1951
კალიფორნია, 6   მაცუი, დორისდორის მაცუი დემოკრატიული 2005* 1944
კალიფორნია, 7   ბერა, ემიემი ბერა დემოკრატიული 2013 1965
კალიფორნია, 8   კუკი, პოლპოლ კუკი რესპუბლიკური 2013 1943
კალიფორნია, 9   მაკნერნი, ჯერიჯერი მაკნერნი დემოკრატიული 2007 1951
კალიფორნია, 10   დენჰამი, ჯეფჯეფ დენჰამი რესპუბლიკური 2011 1967
კალიფორნია, 11   დესალნიერი, მარკმარკ დესალნიერი დემოკრატიული 2015 1952
კალიფორნია, 12   პელოსი, ნენსინენსი პელოსი დემოკრატიული 1987* 1940
კალიფორნია, 13   ლი, ბარბარაბარბარა ლი დემოკრატიული 1998* 1946
კალიფორნია, 14   სპაიერი, ჯეკიჯეკი სპაიერი დემოკრატიული 2008* 1950
კალიფორნია, 15   სულუელი, ერიკერიკ სულუელი დემოკრატიული 2013 1980
კალიფორნია, 16   კოსტა, ჯიმჯიმ კოსტა დემოკრატიული 2005 1952
კალიფორნია, 17   ხანა, რორო ხანა დემოკრატიული 2017 1976
კალიფორნია, 18   ეშო, ანაანა ეშო დემოკრატიული 1993 1942
კალიფორნია, 19   ლოფგრენი, ზოიზოი ლოფგრენი დემოკრატიული 1995 1947
კალიფორნია, 20   პანეტა, ჯიმიჯიმი პანეტა დემოკრატიული 2017 1969
კალიფორნია, 21   ვალადაო, დეივიდდეივიდ ვალადაო რესპუბლიკური 2013 1977
კალიფორნია, 22   ნუნსი, დევინდევინ ნუნსი რესპუბლიკური 2003 1973
კალიფორნია, 23   მაკ-კართი, კევინკევინ მაკ-კართი რესპუბლიკური 2007 1965
კალიფორნია, 24   კარბახალი, სალუდსალუდ კარბახალი დემოკრატიული 2017 1964
კალიფორნია, 25   ნაიტი, სტივსტივ ნაიტი რესპუბლიკური 2015 1966
კალიფორნია, 26   ბრაუნლი, ჯულიაჯულია ბრაუნლი დემოკრატიული 2013 1952
კალიფორნია, 27   ჩუ, ჯუდიჯუდი ჩუ დემოკრატიული 2009* 1953
კალიფორნია, 28   შიფი, ადამადამ შიფი დემოკრატიული 2001 1960
კალიფორნია, 29   კარდენასი, ტონიტონი კარდენასი დემოკრატიული 2013 1963
კალიფორნია, 30   შერმანი, ბრედბრედ შერმანი დემოკრატიული 1997 1954
კალიფორნია, 31   აგილარი, პიტპიტ აგილარი დემოკრატიული 2015 1979
კალიფორნია, 32   ნაპოლიტანო, გრეისგრეის ნაპოლიტანო დემოკრატიული 1999 1936
კალიფორნია, 33   ლი, ტედტედ ლი დემოკრატიული 2015 1969
კალიფორნია, 34   გომესი, ჯიმიჯიმი გომესი დემოკრატიული 2017* 1974
კალიფორნია, 35   ტორესი, ნორმანორმა ტორესი დემოკრატიული 2015 1965
კალიფორნია, 36   რუიზი, რაულრაულ რუიზი დემოკრატიული 2013 1972
კალიფორნია, 37   ბასი, კარენკარენ ბასი დემოკრატიული 2011 1953
კალიფორნია, 38   სანჩესი, ლინდალინდა სანჩესი დემოკრატიული 2003 1969
კალიფორნია, 39   როისი, ედედ როისი რესპუბლიკური 1993 1951
კალიფორნია, 40   როიბალ-ელარდი, ლუსილლუსილ როიბალ-ელარდი დემოკრატიული 1993 1941
კალიფორნია, 41   ტაკანო, მარკმარკ ტაკანო დემოკრატიული 2013 1960
კალიფორნია, 42   კალვერტი, კენკენ კალვერტი რესპუბლიკური 1993 1953
კალიფორნია, 43   უოტერსი, მექსინმექსინ უოტერსი დემოკრატიული 1991 1938
კალიფორნია, 44   ბარაგანი, ნანეტნანეტ ბარაგანი დემოკრატიული 2017 1976
კალიფორნია, 45   უოლტერსი, მიმიმიმი უოლტერსი რესპუბლიკური 2015 1962
კალიფორნია, 46   ქორეა, ლოლო ქორეა დემოკრატიული 2017 1958
კალიფორნია, 47   ლოუენთალი, ალანალან ლოუენთალი დემოკრატიული 2013 1941
კალიფორნია, 48   რორაბაჩერი, დანადანა რორაბაჩერი რესპუბლიკური 1989 1947
კალიფორნია, 49   ისა, დარელდარელ ისა რესპუბლიკური 2001 1953
კალიფორნია, 50   ჰანტერი, დანსანდანსან ჰანტერი რესპუბლიკური 2009 1976
კალიფორნია, 51   ვარგასი, ხუანხუან ვარგასი დემოკრატიული 2013 1961
კალიფორნია, 52   პიტერსი, სკოტსკოტ პიტერსი დემოკრატიული 2013 1958
კალიფორნია, 53   დეივისი, სუზანსუზან დეივისი დემოკრატიული 2001 1944
კოლორადო, 1   დეჯეტე, დიანადიანა დეჯეტე დემოკრატიული 1997 1957
კოლორადო, 2   პოლისი, ჯარედჯარედ პოლისი დემოკრატიული 2009 1975
კოლორადო, 3   ტიპტონი, სკოტსკოტ ტიპტონი რესპუბლიკური 2011 1956
კოლორადო, 4   ბაკი, კენკენ ბაკი რესპუბლიკური 2015 1959
კოლორადო, 5   ლემბორნი, დაგდაგ ლემბორნი რესპუბლიკური 2007 1954
კოლორადო, 6   ქოფმანი, მაიკმაიკ ქოფმანი რესპუბლიკური 2009 1955
კოლორადო, 7   პერლმატერი, ედედ პერლმატერი დემოკრატიული 2007 1953
კონექტიკუტი, 1   ლარსონი, ჯონჯონ ლარსონი დემოკრატიული 1999 1948
კონეტიკუტი, 2   კორტნი, ჯოჯო კორტნი დემოკრატიული 2007 1953
კონექტიკუტი, 3   დელაურო, როზაროზა დელაურო დემოკრატიული 1991 1943
კონექტიკუტი, 4   ჰაიმსი, ჯიმჯიმ ჰაიმსი დემოკრატიული 2009 1966
კონექტიკუტი, 5   ესტი, ელიზაბეთელიზაბეთ ესტი დემოკრატიული 2013 1959
დელავერი, AL   ბლანტ როჩესტერი, ლიზალიზა ბლანტ როჩესტერი დემოკრატიული 2017 1962
ფლორიდა, 1   გაეცი, მეტმეტ გაეცი რესპუბლიკური 2017 1982
ფლორიდა, 2   დანი, ნილნილ დანი რესპუბლიკური 2017 1953
ფლორიდა, 3   იოჰო, ტედტედ იოჰო რესპუბლიკური 2013 1955
ფლორიდა, 4   რატფორდი, ჯონჯონ რატფორდი რესპუბლიკური 2017 1952
ფლორიდა, 5   ლოუსონი, ელელ ლოუსონი დემოკრატიული 2017 1948
ფლორიდა, 6   დესანტისი, რონრონ დესანტისი რესპუბლიკური 2013 1978
ფლორიდა, 7   მერფი, სტეფანისტეფანი მერფი დემოკრატიული 2017 1978
ფლორიდა, 8   პოსი, ბილბილ პოსი რესპუბლიკური 2009 1947
ფლორიდა, 9   სოტო, დარენდარენ სოტო დემოკრატიული 2017 1978
ფლორიდა, 10   დემინგსი, ველველ დემინგსი დემოკრატიული 2017 1957
ფლორიდა, 11   უებსტერი, დენიელდენიელ უებსტერი რესპუბლიკური 2011 1949
ფლორიდა, 12   ბილირაკისი, გასგას ბილირაკისი რესპუბლიკური 2007 1963
ფლორიდა, 13   კრისტი, ჩარლიჩარლი კრისტი დემოკრატიული 2017 1956
ფლორიდა, 14   ქესთორი, კეტიკეტი ქესთორი დემოკრატიული 2007 1966
ფლორიდა, 15   როსი, დენისდენის როსი რესპუბლიკური 2011 1959
ფლორიდა, 16   ბიუკენენი, ვერნვერნ ბიუკენენი რესპუბლიკური 2007 1951
ფლორიდა, 17   რუნი, ტომტომ რუნი რესპუბლიკური 2009 1970
ფლორიდა, 18   მასტი, ბრაიანბრაიან მასტი რესპუბლიკური 2017 1980
ფლორიდა, 19   რუნი, ფრენსისფრენსის რუნი რესპუბლიკური 2017 1953
ფლორიდა, 20   ჰესთინგსი, ელსიელსი ჰესთინგსი დემოკრატიული 1993 1936
ფლორიდა, 21   დიუთჩი, ტედტედ დიუთჩი დემოკრატიული 2010* 1966
ფლორიდა, 22   ფრანკელი, ლოისლოის ფრანკელი დემოკრატიული 2013 1948
ფლორიდა, 23   უასერმან შულცი, დებიდები უასერმან შულცი დემოკრატიული 2005 1966
ფლორიდა, 24   უილსონი, ფრედერიკაფრედერიკა უილსონი დემოკრატიული 2011 1942
ფლორიდა, 25   დიას-ბალარტი, მარიომარიო დიას-ბალარტი რესპუბლიკური 2003 1961
ფლორიდა, 26   კურბელო, კარლოსკარლოს კურბელო რესპუბლიკური 2015 1980
ფლორიდა, 27   როს-ლეთინენი, ილეანაილეანა როს-ლეთინენი რესპუბლიკური 1989* 1952
ჯორჯია, 1   კარტერი, ბადიბადი კარტერი რესპუბლიკური 2015 1957
ჯორჯია, 2   ბიშოპი, სენფორდსენფორდ ბიშოპი დემოკრატიული 1993 1947
ჯორჯია, 3   ფერგუსონი, დრიუდრიუ ფერგუსონი რესპუბლიკური 2017 1966
ჯორჯია, 4   ჯონსონი, ჰენკჰენკ ჯონსონი დემოკრატიული 2007 1954
ჯორჯია, 5   ლიუსი, ჯონჯონ ლიუსი დემოკრატიული 1987 1940
ჯორჯია, 6 ჰენდელი, კარენკარენ ჰენდელი რესპუბლიკური 2017* 1962
ჯორჯია, 7   უოდალი, რობრობ უოდალი რესპუბლიკური 2011 1970
ჯორჯია, 8   სკოტი, ოსტინოსტინ სკოტი რესპუბლიკური 2011 1969
ჯორჯია, 9   კოლინსი, დაგდაგ კოლინსი რესპუბლიკური 2013 1966
ჯორჯია, 10   ჰაისი, ჯოდიჯოდი ჰაისი რესპუბლიკური 2015 1960
ჯორჯია, 11   ლაუდერმილკი, ბერიბერი ლაუდერმილკი რესპუბლიკური 2015 1963
ჯორჯია, 12   ალენი, რიკრიკ ალენი რესპუბლიკური 2015 1951
ჯორჯია, 13   სკოტი, დეივიდდეივიდ სკოტი დემოკრატიული 2003 1945
ჯორჯია, 14   გრეივსი, ტომტომ გრეივსი რესპუბლიკური 2010* 1970
ჰავაი, 1   ანაბუსა, კოლინკოლინ ანაბუსა დემოკრატიული 2016* 1951
ჰავაი, 2   გებერდი, ტულსიტულსი გებერდი დემოკრატიული 2013 1981
აიდაჰო, 1   ლაბრადორი, რაულრაულ ლაბრადორი რესპუბლიკური 2011 1967
აიდაჰო, 2   სიმფსონი, მაიკმაიკ სიმფსონი რესპუბლიკური 1999 1950
ილინოისი, 1   რაში, ბობიბობი რაში დემოკრატიული 1993 1946
ილინოისი, 2   კელი, რობინრობინ კელი დემოკრატიული 2013* 1956
ილინოისი, 3   ლიპინსკი, დენდენ ლიპინსკი დემოკრატიული 2005 1966
ილინოისი, 4   გუტიერესი, ლუისლუის გუტიერესი დემოკრატიული 1993 1953
ილინოისი, 5   ქუიგლი, მაიკმაიკ ქუიგლი დემოკრატიული 2009* 1958
ილინოისი, 6   როსკამი, პიტერპიტერ როსკამი რესპუბლიკური 2007 1961
ილინოისი, 7   დეივისი, დენიდენი დეივისი დემოკრატიული 1997 1941
ილინოისი, 8   კრისნამუთი, რაჯარაჯა კრისნამუთი დემოკრატიული 2017 1973
ილინოისი, 9   შაკოვსკი, იანიან შაკოვსკი დემოკრატიული 1999 1944
ილინოისი, 10   შნაიდერი, ბრედბრედ შნაიდერი დემოკრატიული 2017 1961
ილინოისი, 11   ფოსტერი, ბილბილ ფოსტერი დემოკრატიული 2013 1955
ილინოისი, 12   ბოსტი, მაიკმაიკ ბოსტი რესპუბლიკური 2015 1960
ილინოისი, 13   დეივისი, როდნიროდნი დეივისი რესპუბლიკური 2013 1970
ილინოისი, 14   ჰალთგრენი, რენდირენდი ჰალთგრენი რესპუბლიკური 2011 1966
ილინოისი, 15   შიმკუსი, ჯონჯონ შიმკუსი რესპუბლიკური 1997 1958
ილინოისი, 16   კინცინჯერი, ადამადამ კინცინჯერი რესპუბლიკური 2011 1978
ილინოისი, 17   ბასტოსი, ჩერიჩერი ბასტოსი დემოკრატიული 2013 1961
ილინოისი, 18   ლაჰუდი, დარინდარინ ლაჰუდი რესპუბლიკური 2015* 1968
ინდიანა, 1   ვისქლოსკი, პიტპიტ ვისქლოსკი დემოკრატიული 1985 1949
ინდიანა, 2   ვალორსკი, ჯეკიჯეკი ვალორსკი რესპუბლიკური 2013 1963
ინდიანა, 3   ბენკსი, ჯიმჯიმ ბენკსი რესპუბლიკური 2017 1979
ინდიანა, 4   როკიტა, ტოდტოდ როკიტა რესპუბლიკური 2011 1970
ინდიანა, 5   ბრუქსი, სუზანსუზან ბრუქსი რესპუბლიკური 2013 1960
ინდიანა, 6   მესერი, ლიუკლიუკ მესერი რესპუბლიკური 2013 1969
ინდიანა, 7   კარსონი, ანდრეანდრე კარსონი დემოკრატიული 2008* 1974
ინდიანა, 8   ბესჩონი, ლარილარი ბესჩონი რესპუბლიკური 2011 1962
ინდიანა, 9   ჰოლინგსუორთი, ტრეიტრეი ჰოლინგსუორთი რესპუბლიკური 2017 1983
აიოვა, 1   ბლამი, როდროდ ბლამი რესპუბლიკური 2015 1955
აიოვა, 2   ლობსაქი, დეივდეივ ლობსაქი დემოკრატიული 2007 1952
აიოვა, 3   იანგი, დეივიდდეივიდ იანგი რესპუბლიკური 2015 1968
აიოვა, 4   კინგი, სტივსტივ კინგი რესპუბლიკური 2003 1949
კანზასი, 1   მარშალი, როჯერროჯერ მარშალი რესპუბლიკური 2017 1960
კანზასი, 2   ჯენკინსი, ლინლინ ჯენკინსი რესპუბლიკური 2009 1963
კანზასი, 3   იოდერი, კევინკევინ იოდერი რესპუბლიკური 2011 1976
კანზასი, 4   ესტესი, რონრონ ესტესი რესპუბლიკური 2017* 1956
კენტუკი, 1   ქომერი, ჯეიმსჯეიმს ქომერი რესპუბლიკური 2016* 1972
კენტუკი, 2   გუთრი, ბრეტბრეტ გუთრი რესპუბლიკური 2009 1964
კენტუკი, 3   იარმუთი, ჯონჯონ იარმუთი დემოკრატიული 2007 1947
კენტუკი, 4   მასი, ტომასტომას მასი რესპუბლიკური 2012* 1971
კენტუკი, 5   როჯერსი, ჰალჰალ როჯერსი რესპუბლიკური 1981 1937
კენტუკი, 6   ბარი, ენდიენდი ბარი რესპუბლიკური 2013 1973
ლუიზიანა, 1   სკალისი, სტივსტივ სკალისი რესპუბლიკური 2008 1965
ლუიზიანა, 2   რიჩმონდი, სედრიკსედრიკ რიჩმონდი დემოკრატიული 2011 1973
ლუიზიანა, 3   ჰიგინსი, კლეიკლეი ჰიგინსი None 2017 1961
ლუიზიანა, 4   ჯონსონი, მაიკმაიკ ჯონსონი რესპუბლიკური 2017 1972
ლუიზიანა, 5   აბრაამი, რალფრალფ აბრაამი რესპუბლიკური 2015 1954
ლუიზიანა, 6  გრეივსი, გარეტგარეტ გრეივსი რესპუბლიკური 2015 1972
მენი, 1   პინგრი, ჩელიჩელი პინგრი დემოკრატიული 2009 1955
მენი, 2   პოლიქუინი, ბრიუსბრიუს პოლიქუინი რესპუბლიკური 2015 1953
მერილენდი, 1   ჰერისი, ენდიენდი ჰერისი რესპუბლიკური 2011 1957
მერილენდი, 2   რუპერსბერგერი, დათჩდათჩ რუპერსბერგერი დემოკრატიული 2003 1946
მერილენდი, 3   სარბანესი, ჯონჯონ სარბანესი დემოკრატიული 2007 1962
მერილენდი, 4   ბრაუნი, ენტონიენტონი ბრაუნი დემოკრატიული 2017 1961
მერილენდი, 5   ჰოერი, სტენისტენი ჰოერი დემოკრატიული 1981* 1939
მერილენდი, 6   დელანი, ჯონჯონ დელანი დემოკრატიული 2013 1963
მერილენდი, 7   ქამინგსი, ელიჯაელიჯა ქამინგსი დემოკრატიული 1996* 1951
მერილენდი, 8   რასკინი, ჯემიჯემი რასკინი დემოკრატიული 2017 1962
მასაჩუსეტსი, 1   ნილი, რიჩარდრიჩარდ ნილი დემოკრატიული 1989 1949
მასაჩუსეტსი, 2   მაკგოვერნი, ჯიმჯიმ მაკგოვერნი დემოკრატიული 1997 1959
მასაჩუსეტსი, 3   თსონგასი, ნიკინიკი თსონგასი დემოკრატიული 2007* 1946
მასაჩუსეტსი, 4   კენედი, ჯოჯო კენედი დემოკრატიული 2013 1980
მასაჩუსეტსი, 5   კლარკი, კატერინკატერინ კლარკი დემოკრატიული 2013* 1963
მასაჩუსეტსი, 6   მაულტონი, სეთსეთ მაულტონი დემოკრატიული 2015 1978
მასაჩუსეტსი, 7   კაპუანო, მაიკმაიკ კაპუანო დემოკრატიული 1999 1952
მასაჩუსეტსი, 8   ლინჩი, სტეფანსტეფან ლინჩი დემოკრატიული 2001* 1955
მასაჩუსეტსი, 9   კიტინგი, ბილბილ კიტინგი დემოკრატიული 2011 1952
მიჩიგანი, 1   ბერგმანი, ჯეკჯეკ ბერგმანი რესპუბლიკური 2017 1947
მიჩიგანი, 2   ჰიზენგა, ბილბილ ჰიზენგა რესპუბლიკური 2011 1969
მიჩიგანი, 3   ამაში, ჯასტინჯასტინ ამაში რესპუბლიკური 2011 1980
მიჩიგანი, 4   მულენარი, ჯონჯონ მულენარი რესპუბლიკური 2015 1961
მიჩიგანი, 5   კილდი, დენდენ კილდი დემოკრატიული 2013 1958
მიჩიგანი, 6   აპტონი, ფრედფრედ აპტონი რესპუბლიკური 1987 1953
მიჩიგანი, 7   უოლბერგი, ტიმტიმ უოლბერგი რესპუბლიკური 2011 1951
მიჩიგანი, 8   ბიშოპი, მაიკმაიკ ბიშოპი რესპუბლიკური 2015 1967
მიჩიგანი, 9   ლევინი, სენდერსენდერ ლევინი დემოკრატიული 1983 1931
მიჩიგანი, 10   მითჩელი, პოლპოლ მითჩელი რესპუბლიკური 2017 1961
მიჩიგანი, 11   ტროტი, დეივიდდეივიდ ტროტი რესპუბლიკური 2015 1960
მიჩიგანი, 12   დინგელი, დებიდები დინგელი დემოკრატიული 2015 1953
მიჩიგანი, 13   კონირსი, ჯონჯონ კონირსი დემოკრატიული 1965 1929
მიჩიგანი, 14   ლოურენსი, ბრენდაბრენდა ლოურენსი დემოკრატიული 2015 1954
მინესოტა, 1   ვალცი, ტიმტიმ ვალცი დემოკრატიული 2007 1964
მინესოტა, 2   ლიუისი, ჯეისონჯეისონ ლიუისი რესპუბლიკური 2017 1955
მინესოტა, 3   პოლსენი, ერიკერიკ პოლსენი რესპუბლიკური 2009 1965
მინესოტა, 4   მაკ-კოლამი, ბეტიბეტი მაკ-კოლამი დემოკრატიული 2001 1954
მინესოტა, 5   ელისონი, კეიტკეიტ ელისონი დემოკრატიული 2007 1963
მინესოტა, 6   ემერი, ტომტომ ემერი რესპუბლიკური 2015 1961
მინესოტა, 7   პეტერსონი, კოლინკოლინ პეტერსონი დემოკრატიული 1991 1944
მინესოტა, 8   ნოლანი, რიკრიკ ნოლანი დემოკრატიული 2013 1943
მისისიპი, 1   კელი, ტრენტტრენტ კელი რესპუბლიკური 2015* 1966
მისისიპი, 2   თომპსონი, ბენიბენი თომპსონი დემოკრატიული 1993* 1948
მისისიპი, 3   ჰარპერი, გრეგგრეგ ჰარპერი რესპუბლიკური 2009 1956
მისისიპი, 4   პალაზო, სტივენსტივენ პალაზო რესპუბლიკური 2011 1970
მისური, 1   კლეი, უილიამუილიამ კლეი დემოკრატიული 2001 1956
მისური, 2   ვაგნერი, ენენ ვაგნერი რესპუბლიკური 2013 1962
მისური, 3   ლუტკემაიერი, ბლეინბლეინ ლუტკემაიერი რესპუბლიკური 2009 1952
მისური, 4   ჰარცლერი, ვიკივიკი ჰარცლერი რესპუბლიკური 2011 1960
მისური, 5   კლივერი, ემანეულემანეულ კლივერი დემოკრატიული 2005 1944
მისური, 6   გრეივსი, სემსემ გრეივსი რესპუბლიკური 2001 1963
მისური, 7   ლონგი, ბილიბილი ლონგი რესპუბლიკური 2011 1955
მისური, 8   სმიტი, ჯეისონჯეისონ სმიტი რესპუბლიკური 2013* 1980
მონტანა, AL   ჯიანფორტე, გრეგგრეგ ჯიანფორტე რესპუბლიკური 2017* 1961
ნებრასკა, 1   ფორტენბერი, ჯეფჯეფ ფორტენბერი რესპუბლიკური 2005 1960
ნებრასკა, 2   ბეკონი, დონდონ ბეკონი რესპუბლიკური 2017 1963
ნებრასკა, 3   სმიტი, ადრიანადრიან სმიტი რესპუბლიკური 2007 1970
ნევადა, 1   ტიტუსი, დინადინა ტიტუსი დემოკრატიული 2013 1950
ნევადა, 2   ამოდეი, მარკმარკ ამოდეი რესპუბლიკური 2011* 1958
ნევადა, 3   როსენი, ჯეკიჯეკი როსენი დემოკრატიული 2017 1957
ნევადა, 4   კიჰუენი, რუბენრუბენ კიჰუენი დემოკრატიული 2017 1980
ნიუ-ჰემფშირი, 1   ში-პორტერი, კეროლკეროლ ში-პორტერი დემოკრატიული 2017 1952
ნიუ-ჰემფშირი, 2   მაკლეინ კასტერი, ენენ მაკლეინ კასტერი დემოკრატიული 2013 1956
ნიუ-ჯერსი, 1   ნორკროსი, დონალდდონალდ ნორკროსი დემოკრატიული 2014* 1958
ნიუ-ჯერსი, 2   ლობიონდო, ფრენკფრენკ ლობიონდო რესპუბლიკური 1995 1946
ნიუ-ჯერსი, 3   მაკარტური, ტომტომ მაკარტური რესპუბლიკური 2015 1960
ნიუ-ჯერსი, 4   სმიტი, კრისკრის სმიტი რესპუბლიკური 1981 1953
ნიუ-ჯერსი, 5   გოტჰეიმერი, ჯოშჯოშ გოტჰეიმერი დემოკრატიული 2017 1975
ნიუ-ჯერსი, 6   პალონი, ფრენკფრენკ პალონი დემოკრატიული 1988* 1951
ნიუ-ჯერსი, 7   ლანსი, ლეონარდლეონარდ ლანსი რესპუბლიკური 2009 1952
ნიუ-ჯერსი, 8   საირესი, ალბიოალბიო საირესი დემოკრატიული 2006* 1951
ნიუ-ჯერსი, 9   პასქრელი, ბილბილ პასქრელი დემოკრატიული 1997 1937
ნიუ-ჯერსი, 10   პეინი, დონალდდონალდ პეინი დემოკრატიული 2012* 1958
ნიუ-ჯერსი, 11   ფრელინგაისენი, როდნიროდნი ფრელინგაისენი რესპუბლიკური 1995 1946
ნიუ-ჯერსი, 12   უოტსონ კოლმანი, ბონიბონი უოტსონ კოლმანი დემოკრატიული 2015 1945
ნიუ-მექსიკო, 1   ლუხან გრიშამი, მიშელმიშელ ლუხან გრიშამი დემოკრატიული 2013 1959
ნიუ-მექსიკო, 2   პირსი, სტივსტივ პირსი რესპუბლიკური 2011 1947
ნიუ-მექსიკო, 3   ლუხანი, ბენბენ ლუხანი დემოკრატიული 2009 1972
ნიუ-იორკი, 1   ზელდინი, ლილი ზელდინი რესპუბლიკური 2015 1980
ნიუ-იორკი, 2   კინგი, პიტერპიტერ კინგი რესპუბლიკური 1993 1944
ნიუ-იორკი, 3   სუოზი, ტომასტომას სუოზი დემოკრატიული 2017 1962
ნიუ-იორკი, 4   რაისი, კეტლინკეტლინ რაისი დემოკრატიული 2015 1965
ნიუ-იორკი, 5   მეკსი, გრეგორიგრეგორი მეკსი დემოკრატიული 1998* 1953
ნიუ-იორკი, 6   მენგი, გრეისგრეის მენგი დემოკრატიული 2013 1975
ნიუ-იორკი, 7   ველასკესი, ნიდიანიდია ველასკესი დემოკრატიული 1993 1953
ნიუ-იორკი, 8   ჯეფრისი, ჰაკიმჰაკიმ ჯეფრისი დემოკრატიული 2013 1970
ნიუ-იორკი, 9   კლარკი, ივეტივეტ კლარკი დემოკრატიული 2007 1964
ნიუ-იორკი, 10   ნადლერი, ჯეროლდჯეროლდ ნადლერი დემოკრატიული 1992* 1947
ნიუ-იორკი, 11   დონოვანი, დენიელდენიელ დონოვანი რესპუბლიკური 2015* 1956
ნიუ-იორკი, 12   მელონი, კეროლინკეროლინ მელონი დემოკრატიული 1993 1946
ნიუ-იორკი, 13   ესპილატი, ადრიანოადრიანო ესპილატი დემოკრატიული 2017 1954
ნიუ-იორკი, 14   კროული, ჯოზეფჯოზეფ კროული დემოკრატიული 1999 1962
ნიუ-იორკი, 15   სერანო, ხოსეხოსე სერანო დემოკრატიული 1990* 1943
ნიუ-იორკი, 16   ენჯელი, ელიოტელიოტ ენჯელი დემოკრატიული 1989 1947
ნიუ-იორკი, 17   ლოუი, ნიტანიტა ლოუი დემოკრატიული 1989 1937
ნიუ-იორკი, 18   მელონი, სინ პეტრიკსინ პეტრიკ მელონი დემოკრატიული 2013 1966
ნიუ-იორკი, 19   ფასო, ჯონჯონ ფასო რესპუბლიკური 2017 1952
ნიუ-იორკი, 20   ტონკო, პოლპოლ ტონკო დემოკრატიული 2009 1949
ნიუ-იორკი, 21   სტეფანიკი, ელისელის სტეფანიკი რესპუბლიკური 2015 1984
ნიუ-იორკი, 22   ტენი, კლაუდიაკლაუდია ტენი რესპუბლიკური 2017 1961
ნიუ-იორკი, 23   რიდი, ტომტომ რიდი რესპუბლიკური 2010* 1971
ნიუ-იორკი, 24   კატკო, ჯონჯონ კატკო რესპუბლიკური 2015 1962
ნიუ-იორკი, 25   სლაუტერი, ლუისლუის სლაუტერი დემოკრატიული 1987 1929
ნიუ-იორკი, 26   ჰიგინსი, ბრაიანბრაიან ჰიგინსი დემოკრატიული 2005 1959
ნიუ-იორკი, 27   კოლინსი, კრისკრის კოლინსი რესპუბლიკური 2013 1950
ჩრდილოეთი კაროლინა, 1   ბატერფილდი, ჯორჯჯორჯ ბატერფილდი დემოკრატიული 2004* 1947
ჩრდილოეთი კაროლინა, 2   ჰოლდინგ, ჯორჯჯორჯ ჰოლდინგ რესპუბლიკური 2013 1968
ჩრდილოეთი კაროლინა, 3   ჯოუნსი, უოლტერუოლტერ ჯოუნსი რესპუბლიკური 1995 1943
ჩრდილოეთი კაროლინა, 4   პრაისი, დეივიდდეივიდ პრაისი დემოკრატიული 1997 1940
ჩრდილოეთი კაროლინა, 5   ფოქსი, ვირჯინიავირჯინია ფოქსი რესპუბლიკური 2005 1943
ჩრდილოეთი კაროლინა, 6   უოკერი, მარკმარკ უოკერი რესპუბლიკური 2015 1969
ჩრდილოეთ კაროლინა, 7   როუზერი, დეივიდდეივიდ როუზერი რესპუბლიკური 2015 1972
ჩრდილოეთი კაროლინა, 8   ჰადსონი, რიჩარდრიჩარდ ჰადსონი რესპუბლიკური 2013 1971
ჩრდილოეთი კაროლინა, 9   პიტენჯერი, რობერტრობერტ პიტენჯერი რესპუბლიკური 2013 1948
ჩრდილოეთი კაროლინა, 10   მაკჰენრი, პატრიკპატრიკ მაკჰენრი რესპუბლიკური 2005 1975
ჩრდილოეთი კაროლინა, 11   მიდუოსი, მარკმარკ მიდუოსი რესპუბლიკური 2013 1959
ჩრდილოეთი კაროლინა, 12   ადამსი, ალმაალმა ადამსი დემოკრატიული 2014* 1946
ჩრდილოეთი კაროლინა, 13   ბადი, ტედტედ ბადი რესპუბლიკური 2017 1971
ჩრდილოეთი დაკოტა, AL   კრემერი, კევინკევინ კრემერი რესპუბლიკური 2013 1961
ოჰაიო, 1   ჩებოტი, სტივსტივ ჩებოტი რესპუბლიკური 2011 1953
ოჰაიო, 2   უენსტრაპი, ბრედბრედ უენსტრაპი რესპუბლიკური 2013 1958
ოჰაიო, 3   ბიტი, ჯოისჯოის ბიტი დემოკრატიული 2013 1950
ოჰაიო, 4   იორდანი, ჯიმჯიმ იორდანი რესპუბლიკური 2007 1964
ოჰაიო, 5   ლატა, ბობბობ ლატა რესპუბლიკური 2007 1956
ოჰაიო, 6   ჯონსონი, ბილბილ ჯონსონი რესპუბლიკური 2011 1954
ოჰაიო, 7   გიბსი, ბობბობ გიბსი რესპუბლიკური 2011 1954
ოჰაიო, 8   დეივიდსონი, უორენუორენ დეივიდსონი რესპუბლიკური 2016* 1970
ოჰაიო, 9   კაპტარი, მერსიმერსი კაპტარი დემოკრატიული 1983 1946
ოჰაიო, 10   ტერნერი, მაიკმაიკ ტერნერი რესპუბლიკური 2003 1960
ოჰაიო, 11   ფადჯი, მარსიამარსია ფადჯი დემოკრატიული 2008* 1952
ოჰაიო, 12   ტიბერი, პეტპეტ ტიბერი რესპუბლიკური 2001 1962
ოჰაიო, 13   რაიანი, ტიმტიმ რაიანი დემოკრატიული 2003 1973
ოჰაიო, 14   ჯოისი, დეივიდდეივიდ ჯოისი რესპუბლიკური 2013 1957
ოჰაიო, 15   სტივერსი, სტივსტივ სტივერსი რესპუბლიკური 2011 1965
ოჰაიო, 16   რენაჩი, ჯიმჯიმ რენაჩი რესპუბლიკური 2011 1958
ოკლაჰომა, 1   ბრიდენშტაინი, ჯიმჯიმ ბრიდენშტაინი რესპუბლიკური 2013 1975
ოკლაჰომა, 2   მალინი, მარკუეინმარკუეინ მალინი რესპუბლიკური 2013 1977
ოკლაჰომა, 3   ლუკასი, ფრენკფრენკ ლუკასი რესპუბლიკური 1994* 1960
ოკლაჰომა, 4   კოული, ტომტომ კოული რესპუბლიკური 2003 1949
ოკლაჰომა, 5   რასელი, სტივსტივ რასელი რესპუბლიკური 2015 1963
ორეგონი, 1   ბონამიჩი, სუზანსუზან ბონამიჩი დემოკრატიული 2012* 1954
ორეგონი, 2   უოლდენი, გრეგგრეგ უოლდენი რესპუბლიკური 1999 1957
ორეგონი, 3   ბლუმინერი, ერლერლ ბლუმინერი დემოკრატიული 1996* 1948
ორეგონი, 4   დეფაზიო, პიტერპიტერ დეფაზიო დემოკრატიული 1987 1947
ორეგონი, 5   შრეიდერი, კურტკურტ შრეიდერი დემოკრატიული 2009 1951
პენსილვანია, 1   ბრეიდი, ბობბობ ბრეიდი დემოკრატიული 1998* 1945
პენსილვანია, 2   ევანსი, დუაიტდუაიტ ევანსი დემოკრატიული 2016* 1954
პენსილვანია, 3   კელი, მაიკმაიკ კელი რესპუბლიკური 2011 1948
პენსილვანია, 4   პერი, სკოტსკოტ პერი რესპუბლიკური 2013 1962
პენსილვანია, 5   ტომპსონი, გლენგლენ ტომპსონი რესპუბლიკური 2009 1959
პენსილვანია, 6   კოსტელო, რაიანრაიან კოსტელო რესპუბლიკური 2015 1976
პენსილვანია, 7   მიჰანი, პეტპეტ მიჰანი რესპუბლიკური 2011 1955
პენსილვანია, 8  ფიცპატრიკი, ბრაიანბრაიან ფიცპატრიკი რესპუბლიკური 2017 1973
პენსილვანია, 9   შასტერი, ბილბილ შასტერი რესპუბლიკური 2001* 1961
პენსილვანია, 10   მარინო, ტომტომ მარინო რესპუბლიკური 2011 1952
პენსილვანია, 11   ბარლეტა, ლოლო ბარლეტა რესპუბლიკური 2011 1956
პენსილვანია, 12   როთფასი, კეიტკეიტ როთფასი რესპუბლიკური 2013 1962
პენსილვანია, 13   ბოილი, ბრენდანბრენდან ბოილი დემოკრატიული 2015 1977
პენსილვანია, 14   დოილი, მაიკლმაიკლ დოილი დემოკრატიული 1995 1953
პენსილვანია, 15   დენტი, ჩარლიჩარლი დენტი რესპუბლიკური 2005 1960
პენსილვანია, 16   სმაკერი, ლოიდლოიდ სმაკერი რესპუბლიკური 2017 1964
პენსილვანია, 17   კარტრაითი, მეტმეტ კარტრაითი დემოკრატიული 2013 1961
პენსილვანია, 18   მერფი, ტიმოტიტიმოტი მერფი რესპუბლიკური 2003 1952
როდ-აილენდი, 1   ქაისლინი, დეივიდდეივიდ ქაისლინი დემოკრატიული 2011 1961
როდ-აილენდი, 2   ლეინჯვინი, ჯიმჯიმ ლეინჯვინი დემოკრატიული 2001 1964
სამხრეთი კაროლინა, 1   სენფორდი, მარკმარკ სენფორდი რესპუბლიკური 2013* 1960
სამხრეთი კაროლინა, 2   უილსონი, ჯოჯო უილსონი რესპუბლიკური 2001* 1947
სამხრეთი კაროლინა, 3   დანსანი, ჯეფჯეფ დანსანი რესპუბლიკური 2011 1966
სამხრეთი კაროლინა, 4   გაუდი, ტრეიტრეი გაუდი რესპუბლიკური 2011 1964
სამხრეთი კაროლინა, 5   ნორმანი, რალფრალფ ნორმანი რესპუბლიკური 2017* 1953
სამხრეთი კაროლინა, 6   კლაიბარნი, ჯიმჯიმ კლაიბარნი დემოკრატიული 1993 1940
სამხრეთი კაროლინა, 7   რაისი, ტომტომ რაისი რესპუბლიკური 2013 1957
სამხრეთი დაკოტა, AL   ნოემი, კრისტიკრისტი ნოემი რესპუბლიკური 2011 1971
ტენესი, 1   რო, ფილფილ რო რესპუბლიკური 2009 1945
ტენესი, 2   დანსენი, ჯიმიჯიმი დანსენი რესპუბლიკური 1988* 1947
ტენესი, 3   ფლაიშმანი, ჩაკჩაკ ფლაიშმანი რესპუბლიკური 2011 1962
ტენესი, 4   დესჯარლაისი, სკოტსკოტ დესჯარლაისი რესპუბლიკური 2011 1964
ტენესი, 5   კუპერი, ჯიმჯიმ კუპერი დემოკრატიული 2003 1954
ტენესი, 6   ბლეკი, დაიანდაიან ბლეკი რესპუბლიკური 2011 1951
ტენესი, 7   ბლექბერნი, მარშამარშა ბლექბერნი რესპუბლიკური 2003 1952
ტენესი, 8   კასტოფი, დეივიდდეივიდ კასტოფი რესპუბლიკური 2017 1966
ტენესი, 9   ქოენი, სტივსტივ ქოენი დემოკრატიული 2007 1949
ტეხასი, 1   გომერტი, ლუილუი გომერტი რესპუბლიკური 2005 1953
ტეხასი, 2   პო, ტედტედ პო რესპუბლიკური 2005 1948
ტეხასი, 3   ჯონსონი, სემსემ ჯონსონი რესპუბლიკური 1991* 1930
ტეხასი, 4   რეტკლიფი, ჯონჯონ რეტკლიფი რესპუბლიკური 2015 1965
ტეხასი, 5   ენსარლინგი, ჯებჯებ ენსარლინგი რესპუბლიკური 2003 1957
ტეხასი, 6   ბარტონი, ჯოჯო ბარტონი რესპუბლიკური 1985 1949
ტეხასი, 7   კალბერსონი, ჯონჯონ კალბერსონი რესპუბლიკური 2001 1956
ტეხასი, 8   ბრეიდი, კევინკევინ ბრეიდი რესპუბლიკური 1997 1955
ტეხასი, 9   გრინი, ელელ გრინი დემოკრატიული 2005 1947
ტეხასი, 10   მაკ-კაული, მაიკლმაიკლ მაკ-კაული რესპუბლიკური 2005 1962
ტეხასი, 11   კონუეი, მაიკმაიკ კონუეი რესპუბლიკური 2005 1948
ტეხასი, 12   გრენჯერი, კეიკეი გრენჯერი რესპუბლიკური 1999 1943
ტეხასი, 13   თორნბერი, მაკმაკ თორნბერი რესპუბლიკური 1995 1958
ტეხასი, 14   უებერი, რენდირენდი უებერი რესპუბლიკური 2013 1953
ტეხასი, 15   გონსალესი, ვისენტევისენტე გონსალესი დემოკრატიული 2017 1967
ტეხასი, 16   ორურკე, ბეტობეტო ორურკე დემოკრატიული 2013 1972
ტეხასი, 17   ფლორესი, ბილბილ ფლორესი რესპუბლიკური 2011 1954
ტეხასი, 18   ჯექსონ ლი, შელიაშელია ჯექსონ ლი დემოკრატიული 1995 1950
ტეხასი, 19   არინგტონი, ჯოდიჯოდი არინგტონი რესპუბლიკური 2017 1972
ტეხასი, 20   კასტრო, ჯოაქუინჯოაქუინ კასტრო დემოკრატიული 2013 1974
ტეხასი, 21   სმიტი, ლამარლამარ სმიტი რესპუბლიკური 1987 1947
ტეხასი, 22   ოლსონი, პიტპიტ ოლსონი რესპუბლიკური 2009 1962
ტეხასი, 23   ჰარდი, უილუილ ჰარდი რესპუბლიკური 2015 1977
ტეხასი, 24   მარჩანტი, კენიკენი მარჩანტი რესპუბლიკური 2005 1951
ტეხასი, 25   უილიამსი, როჯერროჯერ უილიამსი რესპუბლიკური 2013 1949
ტეხასი, 26   ბარჯესი, მაიკლმაიკლ ბარჯესი რესპუბლიკური 2003 1950
ტეხასი, 27   ფარენთოლდი, ბლეიკბლეიკ ფარენთოლდი რესპუბლიკური 2011 1961
ტეხასი, 28   კელარი, ჰენრიჰენრი კელარი დემოკრატიული 2005 1955
ტეხასი, 29   გრინი, ჯინჯინ გრინი დემოკრატიული 1993 1947
ტეხასი, 30   ჯონსონი, ედიედი ჯონსონი დემოკრატიული 1991 1935
ტეხასი, 31   კარტერი, ჯონჯონ კარტერი რესპუბლიკური 2003 1941
ტეხასი, 32   სესინსი, პიტპიტ სესინსი რესპუბლიკური 1997 1955
ტეხასი, 33   ვესი, მარკმარკ ვესი დემოკრატიული 2013 1971
ტეხასი, 34   ველა, ფაილმონფაილმონ ველა დემოკრატიული 2013 1963
ტეხასი, 35   დოჯეტი, ლოიდლოიდ დოჯეტი დემოკრატიული 1995 1946
ტეხასი, 36   ბაბინი, ბრაიანბრაიან ბაბინი რესპუბლიკური 2015 1948
იუტა, 1   ბიშოპი, რობრობ ბიშოპი რესპუბლიკური 2003 1951
იუტა, 2   სტიუარტი, კრისკრის სტიუარტი რესპუბლიკური 2013 1960
იუტა, 3   ჩაფეცი, ჯეისონჯეისონ ჩაფეცი რესპუბლიკური 2009 1967
იუტა, 4   ლოვი, მიამია ლოვი რესპუბლიკური 2015 1975
ვერმონტი, AL   უელჩი, პიტერპიტერ უელჩი დემოკრატიული 2007 1947
ვირჯინია, 1   უიტმანი, რობრობ უიტმანი რესპუბლიკური 2007* 1959
ვირჯინია, 2   ტეილორი, სკოტსკოტ ტეილორი რესპუბლიკური 2017 1979
ვირჯინია, 3   სკოტი, რობერტრობერტ სკოტი დემოკრატიული 1993 1947
ვირჯინია, 4   მაკიჩინი, დონალდდონალდ მაკიჩინი დემოკრატიული 2017 1961
ვირჯინია, 5   გარეტი, ტომასტომას გარეტი რესპუბლიკური 2017 1972
ვირჯინია, 6   გუდლეიტი, ბობბობ გუდლეიტი რესპუბლიკური 1993 1952
ვირჯინია, 7   ბრატი, დეივდეივ ბრატი რესპუბლიკური 2014* 1964
ვირჯინია, 8   ბაიერი, დონდონ ბაიერი დემოკრატიული 2015 1950
ვირჯინია, 9   გრიფიტი, მორგანმორგან გრიფიტი რესპუბლიკური 2011 1958
ვირჯინია, 10   კომსტოქი, ბარბარაბარბარა კომსტოქი რესპუბლიკური 2015 1959
ვირჯინია, 11   კონოლი, გერიგერი კონოლი დემოკრატიული 2009 1950
ვაშინგტონი, 1   დელბენე, სუზანსუზან დელბენე დემოკრატიული 2012* 1962
ვაშინტონი, 2   ლარსენი, რიკრიკ ლარსენი დემოკრატიული 2001 1965
ვაშინგტონი, 3   ჰერერა ბიუთლერი, ჯეიმჯეიმ ჰერერა ბიუთლერი რესპუბლიკური 2011 1978
ვაშინგტონი, 4   ნიუჰაუზი, დენდენ ნიუჰაუზი რესპუბლიკური 2015 1955
ვაშინგტონი, 5   მაკმორის როჯერსი, კეტიკეტი მაკმორის როჯერსი რესპუბლიკური 2005 1969
ვაშინგტონი, 6   კილმერი, დერეკდერეკ კილმერი დემოკრატიული 2013 1974
ვაშინგტონი, 7   ჯეიპალი, პრამილაპრამილა ჯეიპალი დემოკრატიული 2017 1965
ვაშინგტონი, 8   რეიჩერტი, დეივდეივ რეიჩერტი რესპუბლიკური 2005 1950
ვაშინგტონი, 9   სმიტი, ადამადამ სმიტი დემოკრატიული 1997 1965
ვაშინგტონი, 10   ჰექი, დენისდენის ჰექი დემოკრატიული 2013 1952
დასავლეთი ვირჯინია, 1   მაკ-კინლი, დეივიდდეივიდ მაკ-კინლი რესპუბლიკური 2011 1947
დასავლეთი ვირჯინია, 2   მუნი, ალექსალექს მუნი რესპუბლიკური 2015 1971
დასავლეთი ვირჯინია, 3   ჯენკინსი, ევანევან ჯენკინსი რესპუბლიკური 2015 1960
უისკონსინი, 1   რაიანი, პოლპოლ რაიანი რესპუბლიკური 1999 1970
უისკონსინი, 2   პოქანი, მარკმარკ პოქანი დემოკრატიული 2013 1964
უისკონსინი, 3   კაინდი, რონრონ კაინდი დემოკრატიული 1997 1963
უისკონსინი, 4   მური, გუენგუენ მური დემოკრატიული 2005 1951
უისკონსინი, 5   სენსიბრენერი, ჯიმჯიმ სენსიბრენერი რესპუბლიკური 1979 1943
უისკონსინი, 6   გროთმანი, გლენგლენ გროთმანი რესპუბლიკური 2015 1955
უისკონსინი, 7   დაფი, სინსინ დაფი რესპუბლიკური 2011 1971
უისკონსინი, 8   გალაგერი, მაიკმაიკ გალაგერი რესპუბლიკური 2017 1984
უაიომინგი, AL   ჩეინი, ლიზლიზ ჩეინი რესპუბლიკური 2017 1966

დელეგატებირედაქტირება

ოლქი ფოტოსურათი სახელი პარტია თანამდებობა დაიკავა დაიბადა
ამერიკული სამოა, AL   რეიდუაგენი, ამატა კოულმანამატა კოულმან რეიდუაგენი რესპუბლიკელი 2015 1947
კოლუმბიის ოლქი, AL   ჰოლმს ნორტონი, ელეანორელეანორ ჰოლმს ნორტონი დემოკრატიული 1991 1937
გუამი, AL   ბორდალო, მადელინმადელინ ბორდალო დემოკრატიული 2003 1933
პუერტო-რიკო, AL   გონსალესი, ჯენიფერჯენიფერ გონსალესი ახალი პროგრესიული პარტია/რესპუბლიკური 2017 1976
აშშ-ის ვირჯინიის კუნძულები, AL   პლასკეტი, სტეისისტეისი პლასკეტი დემოკრატიული
ჩრდილოეთი მარიანას კუნძულები   საბლანი, გრეგორიოგრეგორიო საბლანი 2009 1955

იხილეთ აგრეთვერედაქტირება

სქოლიორედაქტირება

  1. Directory of Representatives. ციტირების თარიღი: 9 September 2014.