სიმფონიური მეტალ-ჯგუფების სია

ეს არის სიმფონიური მეტალ ჯგუფების სია. სია შეიცავს ისეთ ჯგუფებსაც, რომლებიც თავიანთი მოღვაწეობის პერიოდის რომელიმე ეტაპზე მაინც უკრავდნენ სიმფონიური მეტალ ჟანრში.

სიარედაქტირება

სქოლიორედაქტირება

  1. Abigail Williams In The Shadow Of A Thousand Suns Review - Review of In The Shadow Of A Thousand Suns by Abigail Williams. Heavymetal.about.com (2008-10-28). ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  2. Rivadavia, Eduardo. (2007-04-23) After Forever - After Forever. AllMusic. ციტირების თარიღი: 2011-09-15.
  3. BABYMETAL「SUMMER CAMP 2013」に爆音生バンドを従え登場“, Musicman-NET, 2013-07-17. ციტირების თარიღი: 2013-02-22. 
  4. Liebler, Manuel (2013). "Coronatus – Recreatio Carminis" (German). Metal Hammer (11). http://www.metal-hammer.de/reviews/alben/article490431/coronatus-recreatio-carminis.html.
  5. Eck, Markus (2009). "Dark Moor – Autumnal" (German). Sonic Seducer (Thomas Vogel Media) (3). დაარქივებულია ორიგინალიდან 1 February 2014-ში. https://web.archive.org/web/20140201175950/http://www.sonic-seducer.de/index.php/component/option,com_reviews/anzeige,8604/func,detail/. "Seit Jahren erfreuen sich diese spanischen Spitzenkönner riesengroßer Beliebtheit in Epic Symphonic Power Metal-Kreisen – mit Recht. [For years, these Spanish top artist have been enjoying a huge popularity in circles of Epic symphonic power metal – and rightly so.]"
  6. Artists :: DELAIN. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  7. Scheurer, Walter. (22 August 2007) Derdian – New Era Pt.2 War Of The Gods German. Powermetal.de. Weihrauch Medien Verlag. ციტირების თარიღი: 20 April 2012.
  8. Kristiansen, Jon (2011). "The Great Rock & Roll Swindle!", Metalion: The Slayer Mag Diaries. Brooklyn, NY: Bazillion Points Books, გვ. 419. ISBN 978-0-9796163-4-1. 
  9. Munro, Tyler. (31 October 2006) DivineFire – Into A New Dimension. Sputnikmusic. ციტირების თარიღი: 20 April 2012.
  10. Backes, Björn. (29 January 2005) Dol Ammad - Star Tales German. Powermetal.de. Weihrauch Medien Verlag. ციტირების თარიღი: 20 April 2012.
  11. Hubert, Christian. (24 March 2005) DREAMTALE - Difference German. powermetal.de.
  12. Artists :: EDENBRIDGE. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  13. Froghy, Jasmin (2009). "Catharsis" (German). Sonic Seducer (12). დაარქივებულია ორიგინალიდან 1 February 2014-ში. https://web.archive.org/web/20140201175956/http://www.sonic-seducer.de/index.php/component/option,com_reviews/anzeige,9199/func,detail/.
  14. Artists :: EPICA. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  15. Ward, Kyle. (2007-10-29) Estatic Fear – A Sombre Dance. Sputnikmusic. ციტირების თარიღი: 2013-06-06.
  16. True, Chris. Haggard Biography. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2011-04-04.
  17. Salo, Noah. Reviews of The Phantom Tollbooth. The Phantom Tollbooth. ციტირების თარიღი: 6 June 2011.
  18. York, William. Hollenthon: With Vilest of Worms to Dwell. Allmusic. ციტირების თარიღი: 2013-06-06.
  19. Rivadavia, Eduardo. Kamelot – The Black Halo. ციტირების თარიღი: 2013-06-06.
  20. Froghy, Jasmin (2010). "Katra – Out Of The Ashes" (German). Sonic Seducer (11). დაარქივებულია ორიგინალიდან 17 December 2013-ში. https://web.archive.org/web/20131217224320/http://www.sonic-seducer.de/index.php/component/option,com_reviews/anzeige,10033/func,detail/.
  21. Haack, Melanie. (16 May 2011) Die Meistersänger vom Borsigplatz German. Die Welt. ციტატა: „Die symphonische Metalband Krypteria... [The symphonic metal band Krypteria...]“ ციტირების თარიღი: 19 April 2012.
  22. http://www.sputnikmusic.com/bands/Leaves-Eyes/4104/
  23. Artists :: LUNATICA. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  24. Karstedt, Jörn; Rössler, Erik (2012). "Soundcheck" (German). Sonic Seducer (Thomas Vogel Media) 19 (3): 89. "...die vierte Symphonic Bombe der Gummersbacher... eine Band die Symphonic Metal und Celtic Rock extravagant miteinander vereint. [...the fourth Symphonic bomb by the Gummersbachers... a band that exquisitely combines Symphonic metal and Celtic rock]"
  25. http://www.sputnikmusic.com/review/46151/MaYaN-Quarterpast/
  26. Artists :: NIGHTWISH. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  27. MMXII – Phoenix Rising Italian. Metallus.it. ციტირების თარიღი: 2012-12-27.
  28. ReVamp Review - Review of ReVamp's Self-Titled CD. Heavymetal.about.com (2010-07-27). ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  29. Artists :: Rhapsody Of Fire. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  30. Kupiszewski, Ben. (11 September 2009) Skillet's back and pissed off. MOVE Magazine. The Maneater. ციტირების თარიღი: 25 May 2011.
  31. http://www.sputnikmusic.com/review/44768/Stream-Of-Passion-Darker-Days
  32. Artists :: SYMPHONY X. MusicMight (2008-11-04). ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  33. Artists :: TARJA TURUNEN. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  34. Ankeny, Jason. Therion. AllMusic. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  35. http://www.sputnikmusic.com/bands/Trail-Of-Tears/7476/
  36. Artists :: Trans-Siberian Orchestra. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  37. Review of Unshine's The Enigma of Immortals. Lords of Metal. ციტირების თარიღი: 2014-01-14.
  38. Williams, Dave. (1992-02-01) Veni Domine: Swedish doom metal band say "fall, Babylon, fall". Cross Rhythms Magazine No. 10. Cross Rhythms. ციტირების თარიღი: 2010-12-17.
  39. Veni Domine. MusicMight (2009). ციტირების თარიღი: 2010-12-17.
  40. Artists :: Visions Of Atlantis. MusicMight. ციტირების თარიღი: 2011-09-14.
  41. Artists :: Within Temptation. MusicMight (2008-02-07). ციტირების თარიღი: 2011-09-14.